Aprilgrap nekt voorstelling Sander Metz

LEEUWARDEN – Vanmiddag zou Sander Metz zijn primeur beleven in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. Een misplaatste 1 aprilgrap gooide helaas roet in het eten. In de Westersingel lag een zeemijn en dat bracht heel Leeuwarden inclusief de EOD in rep en roer.

De voorstelling van Metz was gepland om 15.00 uur en op dat tijdstip was de buurt rondom de Westersingel, de buurt bij De Harmonie, nog niet vrijgegeven. De voorstelling werd afgelast, tien minuten voor aanvang.

Sander Metz is diep teleurgesteld, maar vol goede moed. "Een nieuwe datum volgt spoedig!!!" zegt hij op zijn website.

Verder schrijft hij: " Ik (…) baal natuurlijk enorm. Vandaag had ik een eigen theatervoorstelling in de Harmonie met muzikale vrienden. Door een 1 april grap van mensen waardoor er een bommelding was in de buurt van de Harmonie is de voorstelling Gewoon Sander? Gecanceld. Niet alleen maar voor mij sneu, maar ook voor het vele publiek dat aanwezig was. Wat dacht je van een 20-tal bewoners van Leppehiem (Verzorgingshuis waar ik werk), de jongens en meiden en begeleiders van ''Elfriesland'' een organisatie die logeerweekenden organiseert op Camping it Wiit in Earnewoude (Zij hebben er notabene zelf een reisje van gemaakt), mensen van Ameland, en natuurlijk iedereen waar ik een speciale link mee heb.

Ik kan jullie nog 1 ding vertellen……..

Een nieuwe datum volgt spoedig!!!!!

Dames, heren, jongens en meiden…..heel erg bedankt dat jullie er waren. Ik hoorde dat er veel meer kaartjes waren verkocht dan dat ik had gedacht! Alleen dat al is heel erg bijzonder.

Speciale dank voor vandaag (1 april 2012) gaat uit naar iedereen die een aandeel heeft gehad in de voorbereiding en de voorstelling!

Groetjes van Sander"

Sander Metz, daar horen we nog wel meer van. Zodra de nieuwe datum bekend, melden we die ook op deze website.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *