Ameland’s got talent!

HOLLUM – Afgelopen zaterdag werd eerste Ameland’s got talent werd gehouden in Ons Hol en het was meteen een groot succes. Zestien deelnemers deden mee aan de talentenjacht en lieten op verschillende gebieden hun talenten zien. Zang, dans, muziek, acrobatiek en theater kwamen allemaal voorbij op het grote podium en de volle zaal met publiek vond het fantastisch. De jury  (Annika Veltman, Ingrid Russchen en Wybe Jansma) hadden de zware taak om uit alle deelnemers een winnaar te kiezen. De winnaar van Ameland’s got talent 2011 is geworden: Kyra Metz. Zij zong en speelde op de piano het lied “Halleluja”. De moeilijkheid van zang en pianospelen heeft de jury doen beslissen dat zij de winnaar werd. Na de bekendmaking stormden de fans het podium op om hun vriendinnetje te omhelzen en te feliciteren. Volgend jaar zal er weer een Ameland’s got talent georganiseerd worden.

Wilt u de avond terug kijken? Dan kunt u een dvd bestellen. Voor informatie kunt u bellen of mailen met Ons Hol: 0519-554351 of

onshol@scw-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *