Amelandia nieuws

Beachvolleyball op het Suudwest

Hollum – Sportclub Amelandia organiseert op zondag 5 augustus een Beach volleyball toernooi waar iedereen aan mee mag doen. Team de Skallepoaten heeft drie keer op rij het toernooi gewonnen en ze zijn er op gebrand daar een vierde keer aan toe te voegen.
Jan Bruin Toernooi
HOLLUM – In het weekend van 17, 18 en 19 augustus organsieert Sportclub Amelandia het Amelandia Jan Bruin toernooi waar drie betaald voetbalverenigingen aan meedoen; Cambuur, Veendam en Emmen spelen tegen elkaar en tegen Amelandaia, Geel-Wit en Broeksterwalden. Voor de jeugdspelers van Amelandia geven Cambuur en Jan Bruin net als vorig jaar een clinic.
Volleyballclinic
Hollum – Volleybal Club Sneek komt 25 augustus naar het eiland voor een volleybalclinic. In de middag is er een wedstrijd tussen een Amelandia team en VC Sneek. ‘sAvonds speelt de volleybalclub een demonstratiewedstrijd tegen A-league team Dros-Alterno.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *