Amelander studiereis naar Spiekeroog

NES – VVV Ameland, gemeente en ondernemers ondernemen weer een studiereis met als doel een kijkje in de keuken van verre collega's te nemen en om te leren van andere toeristische gebieden. Hoe wassen zij de varkentjes, hoe pakken zij een en ander aan en wat doen zij anders, beter of minder goed dan de Amelanders die in de toeristenbranche werken? De Amelander reizigers gaan op zoek naar inspiratie en naar antwoorden op die vragen, in mei 2019 op het Duitse Waddeneiland Spiekeroog.

Amelander toeristische ondernemers, gemeente, natuurorganisaties en VVV ondernamen al diverse malen samen een dergelijke studiereis. Eerder werd een bezoek gebracht aan Usedom, Zeeuwse- en Vlaamse kust, Duitse Waddenkust, Norderney, Sauerland, Rømø en Fanø, Texel, Valkenburg en Sylt. Het nuttige wordt altijd met het aangename verenigd en in het programma zitten steevast enkele interessante excursies en presentaties. Ook deze keer wordt een inhoudelijke programma samengesteld. "Maar ook het samen met de groep reizen en verblijven is een belangrijk onderdeel. Je gaat in een andere setting met elkaar om, ondernemers en gemeente leren elkaar beter kennen en er kunnen allerlei onderwerpen out of the box worden besproken," schrijft de organisatie.

Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe studiereis met als bestemming Spiekeroog. Bijzonder aan de reis naar Spiekeroog is onder meer dat de veerboot op tij vaart. Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt. Wie mee wil kan zich aanmelden bij Anneke de Witte van VVV Ameland, bereikbaar via het mailadres anneke@vvvameland.nl.

Bestemming: Spiekeroog

Datum: 14 – 16 mei 2019

Kosten: ongeveer € 425,- p.p. (voor ondernemers zijn dit bedrijfskosten). Dit is inclusief reis, verblijf, ontbijt en diner.

Aanmelden: anneke@vvvameland.nl

 Lees hier meer over Spiekeroog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *