Amelander Productenavond 2011 bij de molen

HOLLUM – De Amelander Productenavond in en rond de molen ‘de Verwachting’ in Hollum op 19 juli was een enorm succes. Niet alleen was het schitterend weer met net wind genoeg om de wieken te laten draaien, ook bezochten honderden mensen de markt en molen. De proefstukjes kruidkoek en boffe't waren binnen de kortste keren op en de smikkelaars liepen met pakken kruidkoekmix naar buiten. De frieten van Amelander piepers, Amelander bier en Amelander meerval: het stond naast de Amelander sieraden, het Amelander keramiek en de Amelander Energie Coöperatie. De Nobeltje-proeverij presenteerde het Ballumer borreltje en Janna Visser vlocht strowerk.

Dorpsbelang Hollum en het Amelands Product, initiatiefnemers van de Amelander productenavond kunnen terugkijken op een geslaagde markt met een goede promotie van het Amelander Product.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *