Amelander kwartet in de maak

BALLUM – "Mag ik fan dij fan feugels de kôb?" "Nee, maar mag ik fan dij fan feugels de bóntlieuw? Ja? Heste dan ok ut rotje? In hestou miskien de kôb? KWARTET!"

Ari van Hardeveld uit Ballum ontwierp een prachtig Amelander kwartet, met Amelandse rubrieken en Amelandse woorden en namen. Bedrijven, verhuurders en belangstellenden kunnen het kwartet bestellen om bijvoorbeeld als welkomstgeschenk aan te bieden aan hun gasten of om uit te delen tijdens een feest.

Bestellen kan vanaf 20 exemplaren. De inkoopprijs is dan € 2,50 exclusief BTW.
Het is zelfs mogelijk om het eigen logo of foto met tekst op de achterkant van de kaartjes te laten plaatsen. In dat geval is het minimum aantal 500 en de prijs € 3,50 per stuk.
Van Hardeveld van ontwerpbureau AVEHA geeft het kwartet uit in samenwerking met Persbureau Ameland. AVEHA kan ook uw ontwerp voor op de achterkant van de kaartjes maken.

Het spel wordt geleverd in een transparante gripzak. De tekst op de uitdrukkaartjes is in het Amelands. Een vertaling in het Nederlands en Duits is bijgesloten.

De kaartjes en het doosje zijn gedrukt op 350 grams karton met tweezijdig een hoogglans dispersielak.

 

Heeft u belangstelling, geef dan uiterlijk 16 april via de mail uw bestelling door aan info@persbureau-ameland.nl Wilt u de kaartjes met uw eigen logo, dan horen we dat graag uiterlijk 6 april.

Vermeld in het bericht graag:

1.    Uw naam en adresgegevens

2.    Uw telefoonnummer

3.    Het aantal kwartetten

4.    Eventueel met bijlage van uw logo en- of gewenste tekst
 

Als er genoeg bestellingen binnenkomen wordt het kwartet eind april gedrukt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *