Amelander fotograaf scoort bij RTL Weer

HOLLUM – Fotograaf Janna Jacoba van der Laag-Wijnberg uit Hollum scoort enorm goed met haar foto's bij RTL Weer. Een paar keer per week gebruikt de weerdienst van RTL op televisie haar foto als verduidelijking bij het weerpraatje. De vuurtoren, het strand, een klaproos, zwanen, een ree en zonsondergangen strijden om voorrang wat het mooiste weerbeeld van de dag is. Het weer op Ameland is fotogeniek, zoveel maakt Van der Laag-Wijnberg met haar foto's wel duidelijk.

Zelf is ze zeer verheugd over haar hoge bijdrage aan de weerfoto's op televisie. In zeven maanden tijd was haar plaat met haar naam al 50 keer te zien. Ameland staat er fraai op, bij RTL Weer.

Janna Jacoba van der Laag specialiseerde zich in portretfoto's en fotoshoots op het strand en in de duinen, onder de naam JJ Foto's.

Op Facebook is ze te volgen via deze link.

Haar website heet www.jjfotosameland.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *