Amelander figuranten paardenfilm gezocht

HOLLUM – Filmmaker Steven de Jong is op zoek naar vijf figuranten voor zijn nieuwste film Penny’s Shadow die op Ameland wordt opgenomen. De Jong is tevens op zoek naar een shetlandpony die de rol van Rakker kan vertolken. Kandidaten kunnen zich opgeven voor de spectaculaire castingdag van 22 mei op het terrein van het KNHS in Ermelo.

Figurantenrol:

Steven de Jong zoekt vijf figuranten die een echte twee-eenheid vormen met hun pony.

• Jongens en meisjes van 10 tot 17 jaar.

• Ruiters met voldoende rijervaring om tijdens een pittige strandrit hun pony goed in de hand te kunnen houden.

• Deelnemers met de tijd en mogelijkheid om in augustus of september op Ameland een dagdeel of meerdere dagdelen deel te nemen aan de opnamen.

Stuur een e-mail met motivatie, leeftijd en geslacht, je volledige adres en foto van jou en je pony in actie naar: figuratie@pennydefilm.nl o.v.v. figurantenrol.

Rol Rakker:

Steven de Jong zoekt naar een Shetlander die de nodige kunstjes kan en goed luistert.

• Een Shetlander met een guitig koppie die de kijker aan het lachen maakt met zijn kunsten.

• Een handige en kundige eigenaar die zin en tijd heeft om in augustus en september met zijn/ haar Shetlander de opnamen bij te wonen en het paard te begeleiden gedurende de gehele opnameperiode. Stuur een mail met een foto en omschrijving van jouw ‘Rakker’, de kunstjes die hij kan en jullie leeftijd en motivatie om mee te doen naar figuratie@pennydefilm.nl o.v.v. Rakker.

Filmmaker Steven de Jong is bekend van onder meer de televisieserie Bit en de films De Hel van ’63 en de Scheepsjongens van Bontekoe. In zijn nieuwste film staat het paard Shadow in de hoofdrol. Hij woont op een stal op de kampeerboerderij van Kai en zijn vader Erik, maar door een ongeluk is Shadow onbetrouwbaar geworden. Het meisje Luna is dol op paarden en wil Shadow tijdens haar vakantie op de kampeerboerderij temmen. Als Kai en Erik erachter komen dat Luna stiekem op de levensgevaarlijke Shadow heeft gereden is de maat vol. Shadows dagen zijn geteld en het wordt een race tegen de klok. Zal het Luna lukken Shadow te redden, en mensen te overtuigen van zijn goedheid?.

>>> filmsterren in de dop kunnen zich hier aanmelden

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *