AmelandEén aan de koffietafel bij de LOA

NES – Zaterdag 25 april schuift AmelandEén aan bij het radioprogramma ‘aan de koffietafel’ van de Lokale Omroep Ameland. AmelandEén is nu twee jaar onderweg en had een informatieavond in de planning staan, maar deze kan vanwege de corona situatie voorlopig niet doorgaan. De bedoeling is om er een interactief programma van te maken waarbij luisteraars vooraf en live vragen kunnen stellen. "We denken dat dit gegeven de omstandigheden een mooi alternatief is om toch informatie te kunnen bieden", geeft wethouder Theo Faber aan als politiek leider van AmelandEén.

De zorgen over de impact van het corona virus op ons eiland overschaduwen momenteel, net als elders in de wereld, bijna alle andere onderwerpen. Toch zijn er ook zeker andere onderwerpen die aan de koffietafel besproken kunnen worden. Denk hierbij aan de woningbouw, maar ook aan een terugblik op de politieke commotie waar dit jaar mee begon. "We gaan zoeken naar een balans in de onderwerpen en laten ons daarbij graag leiden door de presentator en de inbreng van de luisteraars", aldus Theo Faber die samen met raadsleden Esther Oud en Dirk Metz beschikbaar is om vragen te beantwoorden.

Vragen kunnen per e-mail worden gestuurd aan: studio@kabelkrantameland.nl. Het radioprogramma ‘aan de koffietafel’ wordt gepresenteerd door Peter Raadjes en is iedere zaterdag te beluisteren van 10:00 tot 13:00 uur. Het interview met AmelandEén begint zaterdag 25 april om 11:00 uur. Er kunnen voor en tijdens de uitzending ook vragen worden gesteld via WhatsApp nummer 06-46570573. Uiteraard worden voor het maken van deze uitzending alle maatregelen in acht genomen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *