RSS
Zoeken

Ameland Vandaag wil duizend aantikken

Geplaatst op: 02 december 2018 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM – Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland dat publiceert op YouTube. Het kanaal zet regelmatig filmpjes over Ameland of de Wadden online, met af en toe een uitstapje naar streken elders op de wereld. De nadruk ligt op Ameland en het Waddengebied.

Abonneren
Abonneren kan zonder kosten en wie abonneeert kan ook aangeven of hij of zij op de hoogte wil blijven van premières. Wie zich daar opabonneert ontvangt als eerste een seintje dat er een nieuw filmpje online staat. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, zandzakken, winter, voorjaar, zomer en herfst, Kunstmaand en amateurkunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, HDK2018 en LF2018, Sinterklaas en natuurlijk de gemeentepolitiek.

Zandzakken
Als abonnee hoef je geen filmpje meer te missen. Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken. De laatste twee bijdragen gaan over het opruimen van de oude NAM-locatie, ter hoogte van ongeveer paal 3. Sinterklaas en Zwarte Piet staan op de nominatie voor een volgende bijdrage.

Duizend
Ameland Vandaag heeft mooie plannen met het kanaal. Het wordt in de nabije toekomst aan u ontvouwt. Wat enorm zou helpen is dat u allen abonneert, want Ameland Vandaag heeft minstens duizend volgers nodig. Pas dan gaat de teller van Google lopen en komen er voor al dat werk ook een paar centen binnen. Die duizend is het eerste streefgetal.

Media Pakket
Bedrijven en organisaties kunnen een filmpje laten maken en als Sponsor laten publiceren aan het einde van een Ameland Vandaag YouTube filmpje. Ameland Vandaag Sponsor zit in het Media Pakket van Persbureau Ameland. Alle vormen van adverteren en je bedrijf en evenement in de kijker spelen er in voor. Iets voor het nieuwe jaar.

Ameland Vandaag is te vinden via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden rechts naast dit bericht.

Of klik op de banner hieronder.

Ameland Vandaag

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?