Ameland troef in TopOfHolland

HOLLUM – Ameland is met haar zonnepark een van de voorbeelden van het groene gehalte van de drie noordelijke provincies. Zij lanceerden een website www.topdutch.com met beelden van de noordelijke provincies om vol trots te laten zien wat daar allemaal kan, is uitgevonden en is te beleven. Doel van de website is om het Amerikaanse Tesla binnen te halen. De onderneming in elektrische auto’s, die te kennen gaf een plek in Europa te zoeken, zou prima in Friesland, Groningen of Drenthe passen, want die regio is top! TopOfHolland.

VVV Ameland droeg bij door beelden beschikbaar te stellen en zo zien we op die website de paardenreddingboot en het zonnepark als voorbeeld van de groene regio.

www.topdutch.com

⇒ Hoor hier meunsternimmer Karin Sitalsing enthousiast over het noorden en over TopDutch

 

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *