Ameland Special voor uw bedrijf

HOLLUM – InfoNu is een website met duizenden artikelen over duizenden onderwerpen; een online bibliotheek van A tot Z. Sommige artikelen zijn gebundeld in een Special. InfoNu wil doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet en is hard op weg dat te worden.

Ameland is goed vertegenwoordigd op InfoNu. Sinds eind maart 2012 zijn er al 60 artikelen over Ameland gepubliceerd door infoteur Sjaan fan Ameland.

Tot nu toe zijn de verhalen over Ameland 8500 keer gelezen.

>>> lees hier over InfoNu en Sjaan fan Ameland

Bedrijven kunnen een verhaal over hun bedrijf laten publiceren op InfoNu. U levert de tekst (algemene informatie, geen actie of reclame aanbieding) en foto en Skriebro van Persbureau Ameland maakt er een mooi verhaal van. Er staan inmiddels twee voorbeelden op InfoNu: Westcord en De Klimop.

InfoNu Special AmelandNa uw fiat wordt het verhaal gepubliceerd. De kosten zijn € 250,– voor een verhaal van minimaal 500 en maximaal 600 woorden.

Adverteerders op de website van Persbureau Ameland en Koopplein Ameland met een portefeuille van minimaal 300 euro, betalen de helft. Via het Ameland nieuws van Persbureau Ameland en via Twitter en Facebook wordt er aandacht besteed aan het artikel over uw bedrijf.

Het verhaal blijft op InfoNu staan en kan worden gewijzigd bij. De kosten zijn eenmalig, wijzigingen in de feiten voeren we zonder extra kosten door.

Via uw eigen website kunt u een link leggen naar het InfoNu verhaal.

>>> de verhalen over Ameland zijn op Twitter te volgen via @SjaanFanAmeland

>>> kijk hier voor de Specials over Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *