Ameland Special

HOLLUM – InfoNu is een website met duizenden artikelen over duizenden onderwerpen; een online bibliotheek van A tot Z. Sommige artikelen zijn gebundeld in een Special. InfoNu wil graag doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet. Iedereen die kan schrijven kan daaraan bijdragen door artikelen voor InfoNu te schrijven en infoteur te worden. "Iedereen -jong en oud- is van harte welkom," zegt InfoNu. "Behalve dat het leuk en boeiend is om artikelen te schrijven, zijn er ook verdiensten aan verbonden en word je lid van een grote community."

>>> kijk hier voor meer informatie of om je in te schrijven als Infoteur

InfoNu Special AmelandJeanet de Jong is onlangs als Sjaan Fan Ameland toegetreden tot het leger infoteurs. Zij schrijft over onderwerpen die betrekking hebben op Ameland en verzamelt ze in de Special Ameland. De eerste vier artikelen staan daar reeds in. Sjaan is te volgen via Twitter: @SjaanFanAmeland

>>> kijk hier voor de Specials over Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *