Ameland NL Top Tien: Allemaal Bedankt!

AMELAND – Op zondag 2 december 2012 zond Lokale Omroep Ameland (LOA) voor de zesde keer de Amelander NL top 100 uit. Deze top 100 is samengesteld door luisteraars van de LOA. Dit was mogelijk door het insturen van een gevarieerde Nederlandstalige top 10 of door een plaatje aan te vragen bij Ut Pakmakersprogramma van Klaas Plaat. Uiteindelijk is de Amelander NL top 100 samengesteld uit 79 ingestuurde top tienen en 273 verzoekplaten. Dit alles leverde een lijst op van 307 Nederlandstalige platen waarvan de bovenste 100 zijn gedraaid in de Amelander NL top 100. De top 10 van de Amelander NL top 100 editie 2012 zag er als volgt uit:

  1. Mike Vincent – Oh oh Julie
  2. Jacques Herb – Liefde is
  3. Lucas & Gea – Dorp aan de rivier
  4. Ronnie Ruijsdael – Komkommerbij
  5. Daniël Metz – Knaapjes onder de 18
  6. The New Four – Geluk kent geen grenzen
  7. Stef Ekkel – Ik schrijf je naam
  8. Gebroeders Ko – Schatje mag ik je foto
  9. Mulder & Mulder – Butterfly
  10. Marva – Oempalampapero

Kerst- en Nieuwjaarswens

De volledige lijst is terug te lezen op www.kabelkrantameland.nl.

De Lokale Omroep Ameland bedankt iedereen die een top 10 heeft ingestuurd of een plaatje heeft aangevraagd. Zonder deze inzendingen zou dit leuke evenement, zo vlak voor de “feestdagen”, niet mogelijk zijn geweest. Volgend jaar doen we het ook gewoon nog een keer. Schrijf alvast in uw agenda: De Amelander NL top 100 editie 2013 op zondag 1 december 2013. Top tienen zijn nu al welkom op top100@kabelkrantameland.nl.

>>> lees hier over de Media op Ameland

Faber Beheer

 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *