Ameland nieuws: thuis en onderweg

HOLLUM – Persbureau Ameland staat met al haar activiteiten stevig in het Amelander duinzand. Om al dat Ameland nieuws de wereld in te kunnen sturen, moet Persbureau Ameland op een bron van tips uit de gemeenschap en advertentie-inkomsten van verenigingen en bedrijven kunnen bouwen.

Lees hieronder wat Persbureau Ameland voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Adverteren

Als ondernemer wil je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je wilt je naamsbekendheid vergroten, nieuwe klanten werven en acties aankondigen. Daarbij wil je je reclamebudget vanzelf zo effectief mogelijke besteden. Persbureau Ameland biedt u tal van mogelijkheden die u een groot bereik garanderen onder Amelanders en Amelandbezoekers.

Sterk verbonden

Zoals u trots bent op uw onderneming, product of dienst, zo voelen Amelanders zich sterk verbonden met hun eiland. Het grote aantal lezers van de online Krant van Ameland op de website van Persbureau Ameland bewijst dat. Alle dagen is er nieuws van het eiland te lezen en alle dagen  bezoekt een groot aantal geïnteresseerden de website. Voor adverteerders is dat een interessant gegeven, want waar kun je effectiever groot bereik opbouwen dan via de website met het Ameland nieuws. En dat tegen redelijke tarieven; een fractie van de oude media, en dat ook nog eens 24/7 en over de hele wereld aan te klikken. Vergelijk de kosten en het bereik maar eens met de krant, het magazine of de kabelkrant.

Thuis, buitenshuis en onderweg

Het nieuws van Persbureau Ameland is ook mobiel bereikbaar via een mobiele website en een iPhone app Ameland Actueel, dat het bereik heeft uitgebreid naar buitenshuis en onderweg.

Kortom, in hoeveel bereik bent u bereid te investeren? Natuurlijk … het grootste bereik tegen de laagste kosten!

Maatwerk

Bij Persbureau Ameland bent u met de website en de online Krant van Ameland, de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl, de uitgeverij en de rubriekadvertentiewebsite Koopplein Ameland verzekerd van een bereik dat  op het eiland niet te evenaren is. Met al deze onderdelen onder de paraplu van Persbureau Ameland bent u verzekerd van een medium waar uw bedrijf en uw boodschap het beste bij past. Met de vele advertentiemogelijkheden is het maatwerk, passend bij uw budget en wensen.

Geinteresseerd?

Wilt u ook profiteren van de doelvaste communicatiemogelijkheden bij Persbureau Ameland?

Vraag dan om een op maat gemaakt voorstel.

U kunt met ons contact opnemen via info@persbureau-ameland.nl  of via 06-23 218 213.

 

Bovendien

Nieuwe bedrijven en Goede Doelen kunnen rekenen op steun van Persbureau Ameland.

We maken u graag wegwijs in de wereld van lokale reclame via onze websites.

>>> lees hier meer over adverteren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *