Ameland nieuws terug op WPD TV

HOLLUM – Het Ameland nieuws van Persbureau Ameland komt terug op WPD TV. Sinds 2012 was er Ameland nieuws te lezen op de schermpjes aan boord en in de wachtruimtes.

In een gesloten systeem laat Wagenborg informatie zien over de actuele positie van het schip, over de buffetten en over noodsituaties. Daarnaast staat er kort nieuws op, met binnen- en buitenlandse onderwerpen.

Persbureau Ameland leverde sindsdien wekelijks nieuwsberichten met Ameland nieuws. Sinds maart van dit jaar verdween dat nieuws tijdelijk, om in november de draad weer op te pakken. 

Het Ameland nieuws is weer op de schermpjes van WPD TV te vinden, zodat reizigers aan boord al in de sfeer van het eiland komen en eilanders op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het thuisfront.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *