Ameland Nieuws op de boot

HOLLUM – Sinds april 2007 is er Ameland Nieuws te lezen op de  schermen aan boord van de Sier en de Oerd.

Wagenborg Passagiersdiensten wil ter plekke relevante informatie voor passagiers communiceren.

Informatie wordt getoond op beeldschermen in de terminals, op kantoor en op de boten van Wagenborg Passagiersdiensten. Dit dynamische passagiersinformatiesysteem is Wagenborg TV gedoopt.Reizigers krijgen via het beeldscherm informatie over de actuele positie van de schepen en de verwachte aankomsttijd. Door de internetverbinding krijgt de passagier informatie over het laatste nieuws,  weer en de waterstanden. Het Ameland Nieuws wordt rechtstreeks via het CMS van Persbureau Ameland geladen en op de TV schermen van Wagenborg TV gepubliceerd.

Persbureau Ameland voegt de korte nieuwsberichten van Ameland in.

Wagenborg TV is inmiddels een begrip en niet meer weg te denken. Om een indruk te krijgen hoe dit informatiesysteem werkt, maakte Speak een korte film. Speak is ook webpartner van Persbureau Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *