Ameland mooiste en duurste trouwlocatie

LEEUWARDEN – Wie in Friesland wil trouwen, kan op Ameland kiezen uit prachtige trouwlocaties. Het eiland stuurt daarvoor wel de hoogste rekening van de provincie. Dat zocht Friesch Dagblad uit.

Ameland beschikt over 15 trouwlocaties verspreid over het hele eiland. Je kunt zelfs op een van de rondvaartboten elkaar het jawoord geven.

Huwen kan in het gemeentehuis, in het Sorgdragermuseum,  in de doopsgezinde kerk te Nes, de Oerdhut op het Oerd, in de vuurtoren, in strandpaviljoens de Heksenhoed, De Buren van Nes, The Sunset en strandpaviljoen Ballum, rondvaartboot Zeehond, m.s. Dolfijn, Robbenboot, Bruinvis, m.s. Riet en tot slot in ’t Koaikershuus.

Met zoveel keus aan kostelijke locaties – in het gemeentehuis zelfs onder het oog van Hare Majesteit de Koningin – is Ameland een geliefde plek voor stellen. De vier meier (maal 2.2) voor de mooiste dag in je leven op de mooiste locatie Bruidsduiven Ameland Extravan het land doet één keer zuchten: bij het betalen van de rekening. Wat blijft is de herinnering, samen met de foto’s door de bruidsfotograaf.

>>> lees hier Trouwen in Fryslân is soms prijzig

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *