Ameland inZicht Magazine nummer 8

NES – Ameland inZicht Magazine nummer 8 is uit. "Laat maar bulderen die Noordzee, de golven driftig schuimen. Hoor de wind huilen en jagen. Kom maar op… als je durft. Wij zijn er klaar voor. Welkom in het stormseizoen! Hijs je kraag wat hogerop en stap in de wereld van Ameland InZicht. Een ontdekkingsreis in het naseizoen. Editie acht is ‘n tikje woest van karakter. Verhalen en fotoreportages met een stevige bite, een sterke afdronk. Maak kennis met échte jutters en verzamelaars. De tijd is rijp om samen de mooiste schatten te sprokkelen…" Zo introduceert de webiste van aizmagazine.nl het nieuwe nummer. Dat belooft wat!

⇒ Voor € 4,95 is Ameland inZicht Magazine in de winkels en de webshop van VVV Ameland te koop. 

Koop hem voor jezelf, schaf hem aan om hem in je vakantiehuis te leggen.

Zo lang de voorraad strekt zijn ook de nummer 1 tot en met 7 nog verkrijgbaar. Dat is inmiddels een prachtige stapel glossy's geworden met Ameland als glanzend middelpunt.

lees hier over de Media op Ameland

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *