Ameland inZicht Magazine nummer 22

NES – Vers van de pers is Ameland inZicht Magazine nummer 22. Het blad van Ameland ligt nú in de schappen van de tijdschriftenwinkels en bij de VVV en is online in de webwinkel van VVV Ameland te vinden. Kosten: € 5,95 voor uren lees- en kijkplezier. Een bewaarexemplaar, een magazine met de dikte van een boek.

Editie 22 heeft een nieuwe look. Dat krijg je als de roerganger wisselt. Kevin Kiewiet van Wad's Up heeft nu volledig het roer overgenomen. Het magazine ging voor deze editie de lucht in met Taryadi Boelens. De vliegenier vertelt over zijn vliegen en hij toont de vele mooie plekjes van het eiland, die er van boven verrassend anders uitzien dan wanneer je met beide benen op de grond staat.

Het magazine zocht wijnmeester Ronnie Brouwer op en zat bij Tante A'n aan tafel. De Molenzicht make-over staat prominent in het blad en de redactie sprak met duurzame mannen van de gemeente over proeftuin Ameland. MadNes komt voorbij en de vertellers van Ameland vertel! doen uit de doeken hoe ze aan het vertellen verslingerd zijn geraakt. Exoten, Day Design Boutique, de roeisters van Geen zee te hoog, een Amelands begrip, fashion en de straatnaam. In editie 22 is dat de straat die naar Olfert Pieter Lap genoemd is. Daar zit een wel heel bijzondere geschiedenis achter!  

En wat te zeggen van het dubbelportret van een beroemde tweeling uit Nes? De vaste fotograaf van Ameland inZicht kreeg ze kenmerkend voor de lens. Zodendijkjes, exoten en duinsoaren; zweven langs de duinen op de thermiek van Ameland. Thermiek op Ameland? Jazeker, bekijk de beelden in het blad.

Dat en haast te veel om op te noemen staat in deze centimeter dikke editie, die voor nog geen 6 euro voor u in het schap ligt. Klaar om opgepakt, aangeschaft, bekeken en gelezen te worden. Om te hebben, houden en om cadeau te doen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *