Ameland inZicht Magazine nummer 21

NES – Vers van de pers is Ameland inZicht Magazine nummer 21. Het blad van Ameland ligt nú in de schappen van de tijdschriftenwinkels en bij de VVV en is online in de webwinkel van VVV Ameland te vinden. Kosten: € 5,95 voor uren lees- en kijkplezier. Een bewaarexemplaar.

Editie 21 heeft Jane Heikoop op de cover, een jonge couturier uit Nes. Een inspirerend artikel over een super inspirerende dame, die inmiddels een eigen kledinglijn heeft. Ameland InZicht zat ook bij Danny Wijnberg aan de bitterballen, nog voor de Koning dat deed. Danny wordt 'Krokettenkoning van Ameland' genoemd. Die kop was al bedacht en toen kwam de echte Koning. Lees in editie 21 over deze kok van Wad'n Keuken. In nummer 21 gaat het verder over onder meer de golfbaan, Hans Brouwer, Veltman Martine Service, Ton Verplanke, Duvelshoek, C-Ster, Het Vennoot, Oerdblinkert, Bakhuuskes, Showtime, Aangespoeld, Groepsverblijven, Amelandtour van Fabienne Bunicich en twee oud-walvisvaarders die herinneringen ophalen aan hun tijd op de Willem Barendsz.

Het voorwoord van editie 21 is anders dan in eerdere nummers. Er staan twee namen onder, die van Henk Huizinga, uitgever van het eerste uur, en Kevin Kiewiet. Dit nummer is het eerste nummer dat door hem wordt uitgegeven: Huizinga heeft het uitgeversstokje overgegeven aan de man die een eigen kledingwinkel heeft in Nes (Wad's Up) en die video producties maakt. "Na twintig nummers is het tijd voor wisseling van de wacht", zegt Huizinga. "Uitdagingen zitten me in het bloed", zegt Kiewiet. En zo komt het dat er weer een fantastisch nummer van Ameland InZicht ligt. Om te hebben en houden en om cadeau te doen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *