Ameland in Zicht nummer 20 – Jutseizoen geopend

NES – Ameland in Zicht magazine nummer 20: een lustrumeditie van het magazine met de mooiste verhalen en adembenemendste foto's van Ameland. Hij ligt maandag 8 oktober in de winkels. Die week is hij ook bij VVV Leeuwarden te verkrijgen, voor de Ameland fans en vastewallers in 058 en omstreken.

Nummer 20 bevat verhalen over een eilander jager die een feestmaal bereidt, over het jutten en verdwenen schatten die tevoorschijn komen, muziek- en theaterspektakel Paardenkracht Mannenmoed, desperado's op het strand die redders in nood werden, over bakens in zee en wegwijzers op het Wad, over een levendige foodhal, met stukjes uit het dagboek van een lepelaar en het verhaal over de 30 jaar oude muts van Jan Scheltema.

Het is wel duidelijk: Ameland in Zicht nummer 20 is maximaal genieten.

De twintigste editie is in de boekhandels op Ameland te koop, op de veerboot en in de kiosk in het wachtlokaal op de pier van Holwerd. Voor € 5,95 heb je heel wat lees- en kijkplezier, want niet alleen de verhalen zijn om te smullen, ook de foto's zijn een verrukking om naar te kijken.

Het magazine is online via de webshop van de VVV aan te schaffen, mocht u op dit moment nog niet op het eiland zitten en ook komende week er niet naar toe gaan. Bestel hem dan hier. De medewerkers van de VVV pakken hem graag voor u in; dan hebt u een fantastisch cadeautje van Ameland. Er zijn zelfs nog een paar oudere nummers te scoren. 

lees hier over de Media op het eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *