Ameland in Zicht nummer 15

NES – Ameland in Zicht nummer 15 is alweer een paar weekjes uit en wat is het weer een lekker nummer. Vol voorjaar, mensen die voor de liefde naar het eiland zijn gekomen, serenades aan een nieuw seizoen, een miss die Ameland in haar hart heeft gesloten en sèle met Vaje.

Het is wel duidelijk: Ameland in Zicht nummer 15 heeft het voorjaar in de bol.

De vijftiende editie is in de boekhandels op Ameland te koop, op de veerboot en in de kiosk in het wachtlokaal op de pier van Holwerd. Voor € 5,95 heb je heel wat lees- en kijkplezier, want niet alleen de verhalen zijn om te smullen, ook de foto's zijn een verrukking om naar te kijken.

Het magazine is online via de webshop van de VVV aan te schaffen, mocht u op dit moment nog niet op het eiland zitten en ook komende week er niet naar toe gaan. Bestel hem dan hier. De medewerkers van de VVV pakken hem graag voor u in; dan hebt u een fantastisch cadeautje van Ameland (De nummers 14 en 13 zijn ook nog te bestellen).

lees hier over de Media op het eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *