‘Ameland in Zicht’

NES – Als we de berichten op twitter mogen geloven, dan wordt het wat, het nieuwe glossy magazine over genietend Ameland.

Morgen verschijnt het eerste exemplaar van Ameland in Zicht. De feestelijke presentatie is in Dranck- & Speijslokael Boerenbont

De uitgever Gerard van Gulijk over het nieuwe blad: "In het eigentijdse, modern vormgegeven magazine komen vele facetten van het vierde Waddeneiland aan bod. Ameland in Zicht gaat verder dan het presenteren van de algemene toeristische where to go's. Niet alleen gezinnen en sporters vinden hun heil op Ameland. Het eiland is er voor de echte levensgenieters en biedt een variëteit aan luxe en verwennerij. Ameland moet je beleven.

Die beleving wordt in het magazine overgebracht met sprekende foto's en teksten. Ameland in Zicht laat zien dat het Waddeneiland alles te bieden heeft voor levensgenieters, zonder de prachtige natuur uit het oog te verliezen."

Het blad is in de boekhandels op Ameland en in diverse plekken van het land te koop en via de website van Ameland in Zicht te bestellen. De website is te vinden op de Links-pagina bij de A van Ameland in Zicht.

>>> lees hier over de Media op Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *