Ameland in je broekzak

HOLWERD – De Ameland Guide is uit. De gids met informatie over Ameland en de bedrijven van het eiland heeft de ondertitel ‘Ameland in je broekzak.’ Het is een uitgave van VVV Ameland die in een oplage van 125.000 exemplaren is gedrukt.  Het promoteam bestaande uit Iris Rintjema, Karin Bouma, Manon Herder en Christina Buyl, deelde op de morgen van Goede Vrijdag de eerste exemplaren uit aan de bezoekers aan Ameland. “De gasten, onderweg naar Ameland, kunnen aan boord de gids al op hun gemak bekijken, lezen en plannen maken. Ook reizigers met de auto komen bijna allemaal in de vertrekhal en ontvangen dus een Ameland Guide,” meldt Cinto Prosperi van VVV Ameland. Prosperi overhandigde vanmorgen het eerste exemplaar aan Ger van Langen, directeur van Wagenborg passagiersdiensten. Dankzij de samenwerking van VVV Ameland met Wagenborg passagiersdiensten  – “Wij trekken samen de kar” – wordt de Ameland Guide door een promotieteam vanuit een bolderkar uitgedeeld in de vertrekhal bij Holwerd.

De Ameland Guide wordt dagelijks overhandigd in de vertrekruimte van Wagenborg in Holwerd in de periode van Pasen tot 1 november. Daarna in de weekenden tijdens de Kunstmaand en gedurende de Kerstvakantie.

Broekzak – Vestzak

Wil je Ameland ook in je vestzak, laadt dan de app Ameland Actueel of de mobiele website ameland-actueel.nl. Dan heb je altijd en overal het Ameland nieuws, de Ameland agenda en de locaties op Ameland bij de hand. Een restaurantje bellen om te vragen of er nog een tafeltje vrij is kan dan direct vanuit de applicatie. Zie pagina 93 in de Ameland Guide.

>>> bekijk hier meer boeken over Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *