Ameland, Ik zie wat jij niet ziet

Koopplein AmelandNES – VVV Ameland opent 12 augustus de fototentoonstelling ‘Ameland, ik zie wat jij niet ziet.’

De tentoonstelling is samengesteld naar aanleiding van de ‘Flitsende fotoactie’ die van 8 december 2010 tot 21 februari 2011 door de VVV Ameland is georganiseerd. Ongeveer zeshonderd foto’s met als thema Natuur, Rust en Actief was het gevolg. De inzendingen zijn beoordeeld door de bezoekers aan de website vvvameland.nl en een speciale vakjury koos de foto met de meeste kwaliteit. Meer dan 45.000 keer is gestemd op de foto’s en de pagina’s zijn tijdens de fotoactie 200.000 keer bekeken!Nanne Nicolai won de wedstrijd.

Een kleine commissie heeft uit de honderden foto’s een selectie gemaakt en deze worden van 12 augustus tot 15 oktober a.s.  tentoongesteld bij de VVV in Nes. Prachtige beelden van Ameland! U ziet wat u misschien nog niet heeft gezien!

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *