Ameland Huuskes te koop bij Enjoy Books

HOLLUM – Enjoy Books is verkooppunt van Ameland Huuskes. Zes van de 9 bouwplaatjes zijn daar te koop. De zevende, het Sorgdragerhuuske, is in Museum Sorgdrager te verkrijgen en het bouwplaatje van de vuurtoren is in zowel Enjoy Books als de vuurtoren te koop. De bouwplaatjes zijn als kaart te versturen en kosten 3 euro per stuk. Wilt u alle 9 bouwplaatjes verzamelen, bel dan met de uitgeverij.

Sorgdragerhuuske

In Museum Sorgdrager is het bouwplaatje van het Sorgdragerhuuske te koop. Ook voor maar 3 euro, inclusief de huislook op het dak.

Neem gelijk even een kijkje in het museum en leer over de walvisvaart, klederdracht en andere geschiedenissen van Ameland.

Ameland Huuskes

Alle negen Ameland Huuskes zijn per stuk te koop op Westerlaan 8. Bel aan (als we er zijn doen we open) of bel op om ze te bemachtigen.

Het telefoonnummer is 06 23 218 213.

Bekijk hier alle negen huuskes.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *