Ameland gastvrij

Ameland gastvrij
BALLUM – De cameraploeg van het BNN-programma ‘Nu we er toch zijn op vakantie’ stond in de meivakantie bij verschillende Amelanders op de stoep om de gastvrijheid van de eilanders te testen. Zo klopte de tv-crew onder leiding van presentator Filemon Wesselink bij verschillende families op Ameland aan voor een kop koffie, warme maaltijd of zelfs een slaapplek. Overal werden de onverwachte gasten warm onthaald.

 

Ameland werd door de tv-crew uiteindelijk beoordeeld als ‘zeer gastvrije gemeente’. Deze conclusie leverde een gouden plaquette op die donderdag 6 mei 2010 door presentator Filemon Wesselink aan burgemeester Albert de Hoop werd uitgereikt. De plaquette met het gouden randje hangt bij de ingang van het gemeentehuis in Ballum. ‘Nu we er toch zijn op vakantie’ wordt in juli en augustus op tv uitgezonden.
Bron: gemeente Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *