Ameland Adventurerun shirt 2017

NES – De veertiende Ameland Adventurerun, die op 16 december 2017 wordt gelopen, heeft een mooi run shirt laten ontwerpen. Via het inschrijfformulier voor de Adventurerun is het shirt te bestellen. Het kost €16,50, inclusief verzenden.

Het shirt wordt vooraf toegestuurd naar het opgegeven adres zodat de lopers op 16 december aan de start kunnen staan met de oranje haas op de borst. Bestellen kan tot uiterlijk 15 oktober 2017.

Dit jaar deelt organisator Sporteiland geen finishshirt uit. Sporteiland maakt in december 2017 alle deelnemers blij met een fraaie medaille en een speciale Adventurerun 2017 herinnering.

Deelnemers van de Rabobank Kidsrun krijgen in samenwerking met de Rabobank Noordoost Friesland wel een shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

De route van editie 2017 is nog mooier dan die van de voorgaande jaren, belooft de organisatie, met nog meer avontuur en mooie vergezichten. Aan de route is de beklimming van de Bureblinkert toegevoegd. 

Ameland Adventurerun is een halve marathon met een wedstrijdelement en een run voor recreatieve lopers. Onderdeel van de Adventurerun is de Kidsrun, met twee afstanden: 1 en 2 kilometer.

lees hier meer over de Ameland Adventurerun en de winnaars door de jaren heen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *