Ameland AdventureRun Haasjes in de rust

HOLLUM – Net als vorige jaren hielpen Sporteiland (SE) en Vraag & Aanbod Ameland (VAA) op de website van Persbureau Ameland (PA) sporters die nog een deelnemerskaart voor de AdventureRun zochten of die op het laatsate moment niet mee konden doen en hun startnummer wilden verkopen. Tientallen sporters hebben gebruik gemaakt van de service en een advertentietje geplaatst. Die ads zijn nu weer van de website gehaald. De sporters kunnen zich gaan voorbereiden op de AdventureRun van 2019.

Laat u niet weerhouden nieuwjaarswensen, zolderopruimingen, uw zelf gemaakt kerstkaarten en uw auto en tafels en stoelen te koop aan te bieden op V&AA. Die marktplaats is lokaal (de Ôslach), vertrouwd en de waar is altijd en overal te bezichtigen.

Wat te doen?

  • u maakt een account aan op Vraag & Aanbod Ameland (wordt na de run weer verwijderd);
  • u logt in met dat account en plaatst een rubriekadvertentie in de rubriek van uw keuze;
  • de rubriekadvertentie is zichtbaar zodra de webmaster van Persbureau Ameland de advertentie heeft geaccordeerd;
  • uw rubriekadvertentie wordt tevens gepresenteeerd op de app/ mobiele site Ameland Actueel: www.ameland-actueel.nl (laadt op de smartphone en redirect op de computer naar Persbureau Ameland);
  • is de oproep succesvol, dan kunt u zelf de advertentie weer verwijderen na inloggen;
  • kijk hier voor een voorbeeld

→ lees hier over Sportief Ameland

Fijne feestdagen en jaarwisseling en een sportief 2019 gewenst.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *