Ameland Actueel Abonnement 2017

HOLLUM – Bedrijven en organisaties van Ameland en die op Ameland zaken doen kunnen gebruikmaken van de service van Persbureau Ameland. U kunt adverteren op de website van het Ameland nieuws en u kunt bedrijfsberichten laten plaatsen.

Nieuwtjes van uw organisatie, vacatures, jubilea, verkiezingen: u kunt het aangrijpen om weer even extra in het nieuws te verschijnen en wij regelen dat graag voor u.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Heel simpel en helemaal niet eens zo duur.

  • U sluit een Ameland Actueel Abonnement af, waar we voor jaar 1 € 150,– rekenen en voor het daaropvolgende jaar € 35,–.
  • Voor dat abonnementsgeld kunt u gebruikmaken van de publicatieservice van deze website en krijgt u een presentatie van uw organisatie op de mobiele website ameland-actueel.nl
  • Met dit AAAbonnement kunt u zonder extra kosten zelf advertenties plaatsen op Vraag & Aanbod Ameland.
  • Met het AAAbonnement kunt u zonder extra kosten gebruikmaken van de Raamreclame van PA in het winkelhart van Hollum. Lever uw A-drietjes of A-viertjes in op O.P.Lapstraat 7 in Hollum.
  • Meld u vandaag nog aan via de CONTACT-pagina en profiteer meteen van de extra publiciteit.


 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *