Ameland Activiteitenkalender 2019 – nog 8 dagen

HOLLUM – Nog acht dagen en dan wordt de kalender klaargemaakt voor de drukker. Nog acht dagen kunnen activiteiten worden ingestuurd voor de 14e Activiteitenkalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV, de notitiekalender waarop vele activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast zijn genoteerd.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. De kalender van 2018 kreeg het thema Hidde Dirks Kat mee, vanwege het themajaar HDK2018; alle achtergrondfoto's hebben met de commandeur van doen. Voor editie 2019 heeft Faber Wijnberg een nieuwe serie foto's uitgezocht. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Organisatoren kunnen tot en met 16 november 2018 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl of via CONTACT.

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan en op de mobiele site ameland-actueel.nl , voor alle smartphones en tablets te raadplegen. Zo kan iederen altijd en overal zien wat er te doen is op Ameland.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2019 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2018/ begin 2019 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 16 november

2018 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *