Ameland Activiteitenkalender 2019 in voorbereiding

HOLLUM – De Activiteitenkalender 2019 staat weer op de rol. Faber Wijnberg gaat voor het veertiende achtereenvolgende jaar de Ameland Activiteiten kalender uitgeven, de notitiekalender waar vele activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast op zijn genoteerd.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. De kalender van 2018 kreeg het thema Hidde Dirks Kat mee, vanwege het themajaar HDK2018; alle achtergrondfoto's hebben met de commandeur te maken. Voor editie 2019 heeft Faber Wijnberg een nieuwe serie foto's uitgezocht.

Persbureau Ameland doet sinds jaar en dag de redactie.

Organisatoren kunnen tot en met 16 november 2018 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan en op de mobiele site ameland-actueel.nl , voor alle smartphones en tablets.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2019 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2018/ begin 2019 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 16 november

2018 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *