Ameland Activiteitenkalender 2017

HOLLUM – De Activiteitenkalender 2017 staat weer op de rol. Faber Wijnberg gaat voor het twaalfde achtereenvolgende jaar de Ameland Activiteiten kalender uitgeven, de notitiekalender waar vele activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast op zijn genoteerd.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat.

Persbureau Ameland doet sinds jaar en dag de redactie.

Organisatoren kunnen tot en met 12 november 2016 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan en op de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website voor alle smartphones en tablets ameland-actueel.nl

Je kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2017 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2016/ begin 2017 voor je klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 12 november

2016 je activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptocht en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathon en

wandelingen,

muziek, zang en dans.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *