Ameland aan Tafel komt weer op de markt

BONAIRE – Het boek Ameland aan Tafel van Ria Evers-Dokter wordt herdrukt. Ameland aan Tafel is het fantastische boek vol gerechten, recepten en verhalen rond eten en drinken op Ameland. Begrippen in het dialect worden uitgelegd en gezegdes van Ameland staan er met verklaring en al in. Het draait allemaal om wat er op Ameland op Tafel stond en nog regelmatig staat. Linda Vloedgraven maakte er de mooiste omslag en leukste illustraties bij. Ria Evers koos enkele foto's van vroeger die een beeld geven van het Ameland van een halve eeuw geleden. De eerste editie kwam in 2015 uit en was in korte tijd uitverkocht. De tweede editie van Ameland aan Tafel gaat in de winkel € 19,90 kosten.

Voorintekenen

Wie nú intekent op Ameland aan Tafel en meteen betaalt, hoeft maar € 17,50 over te maken. Wilt u dit boek graag bestellen? Laat het weten via CONTACT. Uw bestelling komt op de lijst nadat u € 17,50 hebt overgemaakt op het bankrekeningnummer dat via CONTACT te vinden is, onder vermelding van naam, e-mailadres en Ameland aan Tafel. Deze voorintekenprijs geldt tot en met 31 juli 2022. (Er hebben zich al heel veel mensen opgegeven voor een exemplaar. Voor die bestellers geldt: maak snel € 17,50 over onder vermelding van naam, e-mailadres en Ameland aan Tafel, dan staat uw bestelling vast).

Voor kaasmakers en chocoladegieters

Tegenwoordige bedrijven in de eten en drinken branche (sukermantke bakkers, chocoladegieters, ijsmakers, restaurants, bitterballendraaiers, kaasmakers, likeurstokers en al die andere zaken die eten en drinken produceren dan wel uitserveren) kunnen paginagroot in het boek adverteren. De kosten daarvoor zijn € 225,–. Lever de pagina kant en klaar in pdf in op een staand formaat van 148 x 210 mm. Er zijn nog enkele pagina's beschikbaar voor zo'n advertentie. Bedrijven die al in de eerste editie staan en ook in de heruitgave present willen zijn betalen € 175,– als de advertentie onveranderd geplaatst kan worden. 

Boekhandelaren en boekenverkopers

Wederverkopers kunnen zich melden om het boek, tegen redelijke boekhandelskorting, in grotere aantallen te bestellen. Neem daarvoor contact op met Jeanet de Jong van Ameland Pers uitgeverij, te bereiken via telefoonnummer 06 23 218 213 en via CONTACT.

lees ook op het Ameland Boeken blog over deze uitgave

Project Ameland aan Tafel

kijk hier naar alle Crowdfundingprojecten waar PA tot nu toe aan heeft meegewerkt

lees hier meer over Ameland en Bonaire en het project Van A naar B

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *