Ameland aan Tafel in herdruk

HOLLUM – Binnenkort kan er weer aangeschoven worden aan Ameland aan Tafel. Het boek uit 2015 wordt herdrukt omdat er steeds meer vraag naar is. De eerste oplage was in een mum van tijd uitverkocht. Ameland aan Tafel is een boek vol gerechten, recepten en verhalen rond eten en drinken op Ameland. Begrippen in het dialect worden uitgelegd en gezegdes van Ameland staan er met verklaring en al in. Het draait allemaal om wat er op Ameland op tafel stond en nog immer regelmatig staat. 

Het boek gaat € 19,90 kosten.

1 – Zou u dit boek willen hebben? Bestel een exemplaar via de link hieronder.

2 – In het boek zit een dubbele pagina met een tekening van het eiland met daarop QR-codes die verwijzen naar Amelander bedrijven. Die QR-codes worden vernieuwd. Wilt u daar met uw bedrijf bij staan, neem dan contact op. Zo'n prachtig plekje kost je € 55,– euro en er is maar een beperkt aantal beschikbaar.

3 – Tot slot kunnen bedrijven paginagroot in het boek komen te staan. De kosten daarvoor zijn € 225,–. De pagina moet kant en klaar worden aangeleverd in pdf op een staand formaat van 148 x 210 mm. Er zijn 7 pagina's beschikbaar voor zo'n advertentie. Bedrijven die al in de eerste editie staan en ook in de heruitgave present willen zijn betalen € 175,– als de advertentie onveranderd geplaatst kan worden. 

Aanmelden voor een boek en een advertentie kan via het blog Ameland Boeken of via info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *