Ameland aan Tafel: “Een boek om op te vreten!”

HOLLUM – “Must-have” en “Aanrader,” "Mooi gemaakt", "Voerde me terug naar vroeger" en "Zo leuk om te lezen!" Dat zijn een paar reacties op Ameland aan Tafel, het boek van Ria Evers -Dokter dat half augustus verscheen.

Niet alleen op social media, maar ook via e-mail stroomden de positieve reacties binnen. En nog steeds wordt Ria Evers op straat aangesproken door mensen die aan de verhalen zijn begonnen of al lekkers uit het boek hebben gebakken en gekookt. Het is dan ook een boek om op te vreten.

Körfke

Ameland aan Tafel past heel mooi in het körfke en misstaat niet in het kerstpakket. Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau van Ameland, dan is Ameland aan Tafel en lekkere keuze. "Een boek om van te smullen." Dat zegt Jacob Roep van Amelander Historie.

Boekenplank

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Amelands product

Ameland aan Tafel, een puur Amelands product, is voor € 17,50 te koop bij

  • de Amelander boekhandels
  • Ria Evers-Dokter, H.D. Katstraat 14 in Hollum
  • de uitgeverij op O.P. Lapstraat 7 in Hollum
  • heel veel restaurants en bedrijven die hebben meegedaan met het project

Waddenpost

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Crowdfunding

Binnenkort komt er een vervolg op het project Ameland aan Tafel in de vorm van een crowdfundingproject. Hou deze website in de gaten om daar meer over te lezen. Over niet al te lange tijd volgt de informatie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *