Ameland aan Tafel aanbieding bij Restaurant StrAnders vis & meer

HOLLUM – Ameland aan Tafel is een interactief boek dat via QR-codes mooie en interessante extra pagina’s opent. Het is vooral een lekker boek, dat vanaf woensdag 12 augustus te koop is.

Kijk vooral ook in de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl bij de Ameland aan Tafel Route. Deelenemende restaurants kunnen daar mooie aanbiedingen plaatsen, zoals Restaurant Stranders vis & meer. Bij StrAnders krijg je 10% korting op de gehele dinerrekening op vertoon van het boek.

Ameland aan Tafel is een boek over de culinaire cultuur van Ameland met een route langs restaurants op het eiland waar je van Amelander lekkernijen van tegenwoordig kunt genieten.

Ria Evers-Dokter is de schrijfster van het werk.

Ameland aan Tafel is voor € 17,50 op Ameland bij de boekhandels te koop en bij de deelnemende restaurants, die zijn verenigd in de iPhone App Ameland Actueel, in een heuse Ameland aan Tafel Route. Voor alle types smartphones is diezelfde route te vinden via de mobiele website www.ameland-actueel.nl.

Het boek is ook te bestellen via de webwinkel van Ameland Pers uitgeverij, of af te halen op O.P. Lapstraat 7 in Hollum op Ameland.

Schuif aan bij Ameland aan Tafel, geniet en eet smakelijk.

Vanaf 17.00 uur op 12 augustus is Ria Evers-Dokter in De Zwaan om uw boek te signeren.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *