Allereerste Verhalenpad van O.P. Lap

HOLLUM – Verteller van vertelgroep Ameland Vertel! Jeanet de Jong ontwikkelde het Verhalenpad van Hidde Kat. Het is een succesnummer gebleken en staat ook deze zomer weer op de agenda. Nieuw in het programma is het Verhalenpad van O.P. Lap. Het allereerste Verhalenpad over deze kapitein is op de laatste maandag van juni 2023. Kaarten zijn te bestellen bij VVV Ameland.

Op de eerste twee maandagen van september 2023 zijn nogmaals twee wandelingen door Hollum met verhalen over kapitein Olfert Pieter Lap. De Hollumer voer op de koopvaardij naar Nederlands Indië en kwam met de mooiste en lekkerste handel terug. Over Olfert Pieter Lap, zijn werk, zijn schip en zijn goedertierenheid gaan we in etappes op cruciale plekken in het dorp vertellen. Het belooft een interessante en vermakelijke wandeling te worden.

Verhalenpad van O.P. Lap

  • 26 juni 2023 en 4 en 11 september 2023
  • Boeken kan via VVV Ameland
  • € 10,– voor 12+ en € 5,– voor 5 t/m 12 jarigen
  • Duur ongeveer anderhalf uur
  • Start in de O.P. Lapstraat, bij de textielcontainer voor de supermarkt
  • Spontane meelopers zijn welkom bij voldoende ruimte, maximum aantal deelnemers is 25 – in dit geval graag ter plekke contant afrekenen

Bekijk hier de agenda

Deze zomer is ook succesnummer Verhalenpad van Hidde Kat weer te volgen. Lees hier meer over dit Verhalenpad en bekijk de agenda voor de data.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *