Allemaal reclame: dat kan duurzamer

NES – Er rolt – zeker de laatste weken – wekelijks een fikse bundel reclamefolders door de brievenbus. Dat kan een stuk boomvriendelijker, duurzamer, goedkoper en prettiger.

Adverteer zakelijk op Koopplein Ameland met een banner, button of promobloc en weet je bedrijf verzekerd van aanhoudende aandacht. Neem de proef eens op de som en plaats een promobloc op Koopplein Ameland. De eerste tien aanmelders die voor een jaar adverteren krijgen de advertentie van de eerste drie maanden gratis.

Adverteren op internet is niet alleen duurzamer, het is ook echt van deze tijd. De bedrijfsadvertenties weten zich omringd door particuliere rubriekadvertenties. Deze combinatie maakt dat de advertentie niet aan de aandacht kan ontsnappen.

Bedrijven kunnen ook een rubriekadvertentie plaatsen. Lees daarvoor verder.

Bol>>> lees hier over Duurzaam Ameland

"Per direct woonruimte gezocht," staat er in een rubriekadvertentie op Koopplein Ameland. Een medewerkerster van De Kimop zoekt een verblijf. Wie kan haar aan onderdak helpen. Zie hier de oproep:

Per direct woonruimte gezocht.

Particulieren kunnen gratis hun spullen te koop aanbieden op Koopplein Ameland. Het maakt niet uit hoe groot, het maakt niet uit hoe duur.

Verhuurders die lid zijn van de VPVA kunnen ook gratis hun accommodatie plaatsen in de rubriek Vakantie & Toerisme. Zelfs de Lastminute aanbiedingen zijn voor VPVA-leden gratis te publiceren. Koopplein Ameland en VPVA hebben daarover een advertentieafspraak gesloten.

Bedrijven en verhuurders die geen lid zijn van de VPVA  kunnen tegen geringe kosten een rubriekadvertentie plaatsen.

Via het Koopplein logo rechtsonderin deze websitepagina kom je op Koopplein Ameland.

>>> lees hier over De klimop op Ameland

>>> lees hier over Koopplein Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *