AIZ Magazine op volle toeren

NES – AIZ Magazine gaat op volle toeren verder. AIZ staat voor Ameland inZicht, het magazine dat inmiddels in drie nummers is verschenen. Het vierde nummer is in voorbereiding. Sinds begin van dit jaar is het magazine volledig in Amelandse handen en een enthousiast team van eilanders en Amelandgangers schrijft, fotografeert en ontwerpt voor het glanzende juweel dat AIZ Magazine is gaan heten. De organisatie komt samen bij Henk Huizinga van Het Baken en Boerenbont, een van de initiatiefnemers van het blad. In het team werkt eigenaar van het blad Huizinga samen met fotografe Jantina Scheltema, ontwerper en websitekunstenaar Mark Kiewiet, tweede-huis-op-Ameland bezitters en klasse-schrijvers Jolanda de Kruyf en Roelof Tienkamp, Ingrid Fischer, Richard Kiewiet, Marjan Veenendaal, Jeanet de Jong en Amelandliefhebber Froukje Krist. Regelmatig zal een gastschrijver of gastfotograaf aanschuiven.

Het twitteracount dat u kunt volgen om meer over het nieuwe nummer te weten te komen is @aizmagazine.

Sinds een paar dagen is de nieuwe website van AIZ Magazine te bezoeken. De website die u moet hebben is te vinden op www.aizmagazine.nl .

Die website begint meteen goed met een knallende actie.

Win een weekendje AmelandAmeland inZicht

In samenwerking met Metz verhuur & beheer verloot Ameland

d inZicht onder de lezers een heerlijk verblijf voor twee personen van twee nachten in een van de comfortabele accommodaties die het eiland te bieden heeft.

Wat moet u doen?

Bestel een editie van Ameland Inzicht via deze link of klik op de zeehondensnoet van Ameland inZicht nummer 3.

Onder de bestellingen wordt 1 winnaar gekozen.

Bestellen kan tot 15 juni 2013. De winnaar wordt bekend gemaakt voor 1 juli 2013.

>>> lees hier over Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *