Afscheidsconcert Frans Krassenburg verplaatst

DEN HAAG – Het afscheidsconcert van Frans Krassenburg dat op zaterdag 20 december zou plaatsvinden in Bowlingworld Zuiderpark is verplaatst naar Musicon.
Krassenburg van The Golden Ear-rings, neemt op zaterdag 20 december afscheid van zijn publiek met een groot concert. Ondanks eerdere afspraken met Bowlingworld Zuiderpark heeft de organistor van het optreden een andere locatie moeten zoeken, omdat de zaal in het Zuiderpark voor een ander doel is verhuurd.
De 64-jarige Krassenburg is onlangs verhuisd naar Ameland om samen met zijn vrouw Mariëtte van hun ouwe dag te genieten. Reden voor zijn laatste band De Knappe Mannen & Diva’s om een afscheidsconcert te organiseren.
Na zijn tijd in de The Golden Ear-rings, de directe voorloper van de band Golden Earring, waarmee Frans hits scoorde als ‘The sound of the screaming day’. ‘That Day’ en ‘Please go’ ging hij aan de slag bij de legendarische Haagse concertpromotor Paul Acket. Tijdens de eerste Haagse Beatnach in 1980 trad Krassenburg op met de gelegenheidsband The Golden Haigs.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *