Afhaal en bezorgen De Walvisvaarder

HOLLUM – Een vraag van een eilandbezoeker: Welk bedrijf bezorgt maaltijden in de komende Kerstvakantieperiode? Of heeft afhaal? In ieder geval De Walvisvaarder, bekijk hier de advertentie . Elk restaurant en loket kan zonder kosten het aanbod op Vraag & Aanbod Ameland plaatsen. Voor iedereen gemakkelijk te vinden en raadplegen. Plaats de advertentie in de rubriek Vakantie & Uit op Ameland

Op Vraag & Aanbod Ameland staat Ophaal en bezorgen De Walvisvaarder. Bekijk hier de advertentie en bekijk hier de 20 nieuwste advertenties van Vraag & Aanbod Ameland.

Ook iets te koop, te huur, te geef? Plaats een kosteloze advertentie op Vraag & Aanbod Ameland. Bedrijven kunnen, net als particulieren, in deze coronatijd zonder kosten hun advertentie plaatsen.

Actie, opruiming, reclame, hobby, op zoek naar iets? Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop. Op Vraag & Aanbod Ameland altijd overzichtelijk en gemakkelijk terug zijn te vinden.

  1. Maak hier een account
  2. na akkoord is het account actief
  3. log in en plaats een advertentietje. Voor particulieren altijd gratis. In coronatijd voor iedereen gratis. Ook voor bedrijven die een actie willen aankondigen.
  4. na akkoord staat de advertentie online.
  5. delen maar! 

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *