Adieu Ameland Journaal

HOLLUM – Het Ameland Journaal van Video Ameland en Persbureau Ameland zoekt een andere naam en u kunt daar bij helpen. Wat is een mooie en sprekende naam voor de video nieuwsrubriek van Video Ameland en Persbureau Ameland.

Adieu en welkom

Video Ameland van Yehudi Arnold en Persbureau Ameland van Jeanet de Jong roepen u op namen in te sturen. De inzender van de winnende naam wint een boekenpakket van Ameland in 2008, 2009 en 2010 en een Ameland Journaal (maar dan met nieuwe naam) van een onderwerp naar keuze.

Waarom?

Waarom Video Ameland en Persbureau Ameland op zoek gaan naar een nieuwe naam? Deze naam is toch mooi? Ja, dat vinden Arnold en De Jong ook. Aangezien er van anderen videofilmpjes circuleren onder dezelfde rubrieknaam, hebben Arnold en De Jong besloten het Ameland Journaal te laten voor wat het is. Met pijn in het hart nemen ze afscheid van hun Ameland Journaal en gaan ze – om verwarring te vermijden – verder onder een nieuwe naam. Welke? Daar kunt u bij helpen.

Het eerstvolgende journaal staat al op de planning en dat willen we presenteren onder de nieuwe naam.

Tot en met 22 maart kunt u namen opsturen naar info@persbureau-ameland.nl>>> kijk hier naar Ameland Journaal 9, het laatste Ameland Journaal onder deze naam

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *