Acties voor SamenLoop voor Hoop Ameland

HOLLUM – Ameland organiseert in juli 2018 een SamenLoop voor Hoop, een wandelestafette en tevens sponsorloop voor het KWF. De deelnemers zamelen geld in voor onderzoek naar kanker. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette die van 7 juli 12:00 uur tot 8 juli 12:00 uur wordt gelopen in de duinen bij Sier aan Zee.  

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Samenloopvoorhoop.nl Wie mee wil doen kan meelopen of een actie aanmelden waarmee geld verdiend kan worden voor het goede doel. De samenloop voor Hoop Ameland hoopt op deelnemers van Ameland en mensen die speciaal voor de Samenloop naar het eiland komen. Voor kinderen is er een 24-minuten Samenloop voor Hoop.

Commissies

SamenLoop voor Hoop Ameland kent verschillende commissies, geleid door een Amelander. Wesley Akkerman, Jolanda de Jong, Laura Smit, Hieke van der Laag, Robert Pater, Eduard Visser en Martin Thomassen zijn commissielid. De een houdt zich bezig met de marketing, de ander met sponsoring, catering of het werven van deelnemers. In het bestuur zitten IJsbrand Smit, Dirk Kooiker, Peter Heersema en Ronald Leijstra. Albert de Hoop en Foppe de Haan zijn ambasadeur.

Acties

De teams die meedoen leggen per teamlid 15 euro in en staan borg voor een opbrengst van honderd euro per teamlid. Liefst meer. Andere kunnen een actie uitvoeren waarmee geld op te halen is: een optreden, soep voor SvH, boffe't verkoping of andere vormen van acties. De acties kunnen worden aangemeld op de website en elke actie kan een eigen Actiepagina aanmaken en de stand van de opbrengst bijhouden. Bekijk hier de Actiepagina's.

Dorpsbelang

De SamenLoop voor Hoop Ameland wordt gedragen door alle Dorpsbelangen van het eiland. De eerste 1500 euro is al binnen, toegezegd door de Kermiscommissie van Dorpsbelang Hollum. Een streefbedrag heeft de organisatie van de Samenloop voor Hoop Ameland niet in het hoofd. "Liefst zoveel mogelijk," zegt voorzitter IJsbrand Smit.

hou ook de Facebookpagina van SamenLoop voor Hoop in de gaten

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *