Actie met Amelander wimpel

BALLUM – Anneke Nieboer uit Ballum zette een actie op touw in samenwerking met de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC). Wie nu een Amelander wimpel koopt krijgt korting èn steunt de vluchtelingen uit Oekraïne.

Nieboer: “De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Zij leven in angst en onzekerheid. Dankzij de medewerking van de Dokkumer Vlaggen Centrale kunnen we de wimpel van Oekraïne aanbieden voor de eenmalige actieprijs van € 25,– per stuk, incl. btw." Het is een speciale korting van € 6,46. De wimpel heeft de kleuren van Ameland, die dezelfde zijn als van Oekraïne.

Het is een traditionele wimpel met houten stokje. Sterk vlaggendoek Spun-Poly. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig.

Hebt u een vlaggenmast of gevelstok? U kunt kiezen voor een van de volgende wimpels:

  • voor een vlaggenmast: afm. 25 x 250 cm
  • voor een gevelstok: afm. 18 x 165 cm

Bij elke bestelling van 1 wimpel wordt €10 gedoneerd aan Giro 555 Samen in actie voor Oekraïne.

Haalt u de wimpel op, dan betaalt u geen verzendkosten.

Wilt u hem laten bezorgen of iemand cadeau geven en laten versturen per post? Dat kan met de additionele verpakkings- en verzendkosten van € 8,75 (op basis van bestelling van 1 stuks).

Anneke Nieboer: “Geef snel uw bestelling door, hoe eerder hoe beter, en doe het in ieder geval voor 20 april, waarna wij een bestelling van meer dan 50 stuks voor deze eenmalige actieprijs kunnen plaatsen.” De leveringstijd is ongeveer tien dagen.

De stand van deze actie kunt u volgen op www.inactievoorgiro555.nl

“Met deze herkenbare wimpel aan je vlaggenmast of gevelstok als teken van onze vrijheid, draag je tevens de in Nederland opgevangen vluchtelingen een warm hart toe.”

Steun betuigen kan door het hijsen van hun en onze wimpel.

Voor het bestellen van de wimpel kunt u contact opnemen met:

  • Anneke Nieboer
  • Gerrit Kosterweg 15
  • 9162 EN BALLUM
  • Ameland
  • Tel. 0651055538
  • annekenieboer@hotmail.com
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *