Acrogym doet het weer goed

BUITENPOST – Acro instap teams van GYM Academy Dokkum behalen mooie resultaten op het Fries Kampioenschap. Afgelopen weekend kwamen de instap teams in actie op het Friese Kampioenschap in Buitenpost. Deze instapteams hadden zich op de plaatsingwedstrijd in maart al geplaatst voor het Fries Kampioenschap en dit weekend was het dan zover. De teams hadden zich goed voorbereid en konden niet wachten om hun oefeningen te laten zien aan de jury en het publiek. Ze hebben super oefeningen laten zien wat mooie resultaten opleverden.

Instap A (t/m 10 jaar)

Sanne Feenstra en Jildau de Boer mochten de wedstrijd aftrappen voor GYM Academy in Buitenpost. Ze lieten mooie elementen en een strakke oefening zien. Met een puntentotaal van 23,95 zijn ze derde geworden. In dezelfde categorie mochten Silde van de Polder (Gytsjerk) en Sarah Mihaltan hun oefening presenteren. Met een puntentotaal van 25,20 verdienden zij de eerste plek, en mogen zij zich Fries Kampioen noemen in deze categorie. 

Instap B (t/m 12 jaar) 

Myrthe Buwalda en Luna Abha (Ameland) lieten een vrolijke en strakke oefening zien en scoorden een puntentotaal van 24,37. Dit was goed voor de tweede plaats. Ruben de Haan en Lotte de Haan behaalden met een nette oefening een puntentotaal van 22,34 wat hun een nette zesde plek opleverde. 

Instap trio´s

In deze categorie kwamen Fleur Snouck Hurgonje, Fardau van der Veen (Noard Burgum) en Anouk Holwerda in actie met hun vrolijke oefening. Met een puntentotaal van 24,50 werden zij beloond met het goud. Ook zij mogen zich Fries Kampioen noemen in deze categorie. 

(zonder plaatsnaam is Dokkum)

Door GYM Academy Dokkum

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *