Achtergelaten honden op Ameland veilig ondergebracht op vasteland

Afgelopen zondagavond werden de honden Igor en Vlekje vastgeknoopt aan een fietsenrek bij de haven op Ameland en achtergelaten. Hun schrijnende situatie trok al snel de aandacht. Deze twee honden zijn nu opgevangen bij een professionele opvangfaciliteit op het vasteland, dankzij de inspanningen van Dierenambulance Ameland.

Vanuit de opvang wordt bepaald of en wanneer de honden beschikbaar komen voor adoptie of dat zij hun oude dag in de opvang mogen slijten. Mocht hierover nog iets te melden zijn dan laat Dierenambulance Ameland dat via hun Facebookpagina weten.

Dierenambulance Ameland, een vrijwilligersorganisatie, biedt eerste hulp en regelt professionele opvang voor dieren in nood op het eiland Ameland. Deze inspanningen worden onder andere mogelijk gemaakt dankzij de steun van Stichting DierenLot.

Voor donaties ter ondersteuning van hun missie, kunt u een bedrag overmaken naar:

Bankrekeningnummer: NL24ABNA0527861324

Ten name van: Lenie ’t Hart Zeehondenfonds

Omschrijving: Dierenambulance Ameland

Foto (C): Dierenambulance Ameland

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 808

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *