Vervolgonderzoek bereikbaarheid

DEN HAAG – Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de online startbijeenkomst Vervolgonderzoek bereikbaarheid Ameland 2030. Rijkswaterstaat (RWS) is met het onderzoek naar de bereikbaarheid gestart en houdt op 1 februari 2022 een startersbijeenkomst. De centrale vraag is: hoe blijft Ameland betrouwbaar en duurzaam bereikbaar na 2030? Daarbij kijkt RWS ver vooruitgekeken, richting het jaar 2100.

De startersbijeekomst is dinsdag 1 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens deze startbijeenkomst informereert RWS u over de problemen met de vaargeul. Ook nemen zij u mee in de oplossingen die in beeld zijn en hoe RWS deze de komende tijd verder uitwerkt. Daarbij kunt u vragen stellen, wensen inbrengen en ideeën aandragen.

Lees hier meer over het Vervolgonderzoek Bereikbaarheid Ameland 2030.

Aanmelden

Meld u aan vóór maandag 31 januari 2022. U ontvangt voor het begin van de bijeenkomst een e-mail met daarin de link en een korte instructie om deel te kunnen nemen aan de startbijeenkomst. Aanmelden kan via deze link.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *