Aanleunfiets te koop aangeboden

HOLLUM – Op Vraag & Aanbod Ameland wordt in de rubriek Watersport & Auto's & Fietsen een aanleunfiets te koop aangeboden. Bekijk via deze link het advertentietje.

Bekijk hier de 20 nieuwste advertenties van Vraag & Aanbod Ameland. 

Kostelijk & Kosteloos

Ook iets te vragen, te koop, te huur, te geef? Plaats een kosteloze advertentie in overzichtelijk te raadplegen rubrieken op Vraag & Aanbod Ameland. Gratis voor particulieren, verhuurders, verenigingen en bedrijven, kortom voor iedereen.

Huisje te huur?

Ook een mooie plek voor het aanrecommanderen van uw verhuuraccommodatie, huisje, chalet, hotelkamer of B&B. Vakantieverblijven kunnen gratis geplaatst worden. Geen kosten, groot bereik.

Vacature?

Vacatures kunnen gratis op Vraag & Aanbod Ameland geplaatst worden. Geen extra uitgaven, wel veel potentiële gegadigden. 

Hobby?

Actie, opruiming, reclame, hobby, op zoek naar iets? Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop. Op Vraag & Aanbod Ameland staat het overzichtelijk in categoriën en is het gemakkelijk terug te vinden.

  1. Maak hier een account
  2. na akkoord is het account actief
  3. log in en plaats een advertentietje. Voor particulieren altijd gratis. In coronatijd voor iedereen gratis. Ook voor bedrijven die een actie willen aankondigen.
  4. na akkoord staat de advertentie online.
  5. delen maar! 

Verkoop gelukt en waardeert u de service van PA? Doneer dan eens een kopje koffie of zo.

Klik hier maar eens ⇒

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *